19 травня 2016 р.

Альбом для сина ч.1 Обкладинка

Привіт!
Весняне сонечко і відчуття наближення літа роблять дива!!! Хочеться жити і насолоджуватися життям! Хочеться різноманіття кольорів і яскравих вражень! Знову хочеться творити і вести блог! В голові купа планів та проектів. Навіть окремий записничок для них завела...

За період творчого відпочинку ( чи точніше відпочинку від творчості) дуже багато змінилося в моєму ставленні до скрапу. Він для мене тепер невід'ємна частина відпочинку і присвячений тільки сім'ї і собі... Тому сьогодні поділюся з вами своєю найновішою роботою - альбомом для сина, чи, точніше, обкладинкою до альбому (розвороти ще в процесі)

Ось такий  яскравий настрій в горошок




Колекція паперу " Boy crazy " довго чекала свого зоряного часу. Чіпбордовий напис зроблений на замовлення у Вензелику( тому покажуся в галереї) та пофарбований акрилом.



Не вмію багато говорити, тому покажу ще кілька фото :)









Для завдань
-Дніпропетровський клуб "Бумажное вдохновение"  - Прокатимся по радуге. У мене є червоний-оранжевий-жовтий-голубий
Спонсором завдання є творча студія Скрапочка

-Домик рукодельници  - Космическая одиссея.



І ще трішки фотопроцесу і творчого настрою


Продовження буде!!!

6 коментарів:

  1. Елена, спасибо, за интерес к заданиям Днепропетровского скрап клуба и Домика рукодельницы)) но фото не отображаются. Либо у меня глюк, либо загрузите новые фотографии)

    ВідповістиВидалити
  2. Яка яскрава пригодницька обкладинка!!! Клас! Із задоволенням гляну на завершену роботу!!!

    ВідповістиВидалити
  3. Очень категорично отношусь к красному цвету (в жизни), но в вашем исполнении, красная обложка получилась очень стильной и красивой! спасибо, что творите с блогом Домик рукодельницы!

    ВідповістиВидалити